Welkom bij de kinderzaak! Zoek je voor (jou en) je kind een leuke activiteit in Nijmegen of Lent? en wil je graag dat jouw kind ook niet kan wachten tot het weer dansles-dag is? Dan ben je bij De Kinderzaak op het juiste adres: De Kinderzaak biedt de volgende korte cursussen aan, waar prentenboeken, sprookjes en ..

De Kinderzaak

Voor beweging, ontspanning en spel.

Wobbelyoga

 

Wobbelyoga is een super leuke nieuwe vorm van kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘orginele Wobbelboard’. Dit balansbord maakt de yogalessen vernieuwend en uitdagender, waarbij spelenderwijs met de kinderen wordt gewerkt aan kracht, balans, grove motoriek, coördinatie en concentratie. Daarnaast ontstaat er, door de ritmische bewegingen, meer rust in lijf en hoofd. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen hun lichaamsbesef en tevens hun zelfvertouwen vergroten. Maar we hebben vooral heel veel plezier! De les eindigt met een ontspanningsoefening op een schapenvachtje in de Wobbel.

 

1 keer per maand is er een ouder/kind Wobbelyoga les op zondagmorgen om 10:30 tot 11:30

We eindigen de les met thee en vers fruit.

Kosten 30 euro per paar.

 

Samen inspannen en ontspannen. Sommige oefeningen zijn fijner samen en sommige oefeningen kunnen ouders naast de wobbel op hun matje meedoen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zo zijn jullie beide lekker bezig. De beweging op de wobbel zorgt voor rust in het hoofd! geschikt voor 3  t/m 7 jaar. max. 5 ouder/kind.

 

Opgeven kan via: info@dekinderzaak.nl of bel: 0624644223

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huren Wobbel

 

 

Wil jij eerst eens kijken hoe je kind reageert op de Wobbel voordat je hem aanschaft?

Dat kan! Vanaf nu kun je de Wobbel voor 2 weken bij je thuis huren voor maar 20 euro en 50 euro borg.

Daarna weet je precies of je er een gaat aanschaffen of juist niet.

 

Interesse in het huren van de Wobbel neem even contact op: info@dekinderzaak.nl of 06.24644223

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuele kinderyoga

 

Speciaal voor kinderen die het even wat moeilijker hebben en die wat extra aandacht nodig hebben is er deze individuele kinderyoga.
Heeft je kind last van de volgende klachten:

 

-hoofdpijn, buikpijn, of andere pijnklachten

-slaapproblemen

-ademhalingsproblemen

-concentratieproblemen

-(faal)angst en nervositeit
-gepest worden
-spanningsklachten

Dan kan deze vorm van kinderyoga wellicht jullie weer op weg helpen. Ik kijk wat er nodig is om weer wat ontspanning te brengen.

Vaak is dat een combinatie van yoga- en ontspanningsoefeningen en kindermassage. Op die manier komen kinderen vaak weer meer bij zichzelf en lekker in hun vel!
Ik kijk samen met het kind en 1 ouder wat de klachten zijn en geef tips en adviezen om thuis verder mee te gaan. Vaak gaat het na 2 a 3 sessies van een uur alweer een stuk beter.
Kosten individuele kinderyoga: 40 euro per sessie.

Mocht u vragen of interesse hebben, neem dan gerust contact op info@dekinderzaak.nl

of bel 06.24644223

 

15% van alle kinderen heeft regelmatig buikpijn. Bij 85% van deze kinderen kan de arts geen lichamelijke oorzaak vinden voor de buikpijn, zij hebben ‘functionele buikpijn’. Dat zit niet tussen de oren, maar heeft een onduidelijke oorzaak en er is geen goed medicijn voor. Maar de klachten zijn er wel.

 

Reacties

 

“Erg de moeite waard om mijn kind naar de individuele kinderyoga te gaan. Bovenal leuk. Met laagdrempelige oefeningetjes die ze verrassend snel oppikt.

In bed even de handen op de buik. Via de benen weg laten stromen. Kleurtjes erin. Trouwens ook zonder buikpijn de moeite waard. “

 

“Mijn dochter heeft zelden nog klachten en als ze last heeft dan doet ze de oefeningen en gaat het goed”.

"Handige tools voor thuis."

 

De Kinderzaak - Telefoon: 06.24644223 - Mail: info@dekinderzaak.nl

Peuteryoga in de krant

 

@dekinderzaak.nl