Welkom bij de kinderzaak! Zoek je voor (jou en) je kind een leuke activiteit in Nijmegen of Lent? en wil je graag dat jouw kind ook niet kan wachten tot het weer dansles-dag is? Dan ben je bij De Kinderzaak op het juiste adres: De Kinderzaak biedt de volgende korte cursussen aan, waar prentenboeken, sprookjes en ..

De Kinderzaak

Voor beweging, ontspanning en spel.

Ontspanningsmassage

 

Deze heerlijke ontspanningsmassage bij De Kinderzaak helpt de natuurlijke balans in je lichaam te herstellen , je mind wordt weer rustig en je spieren kunnen weer even ontspannen. Sommige noemen het ook wel een mini vakantie.

 

Soms gebeurt het zelfs dat deze rust in het hoofd en het naar binnen keren en weer goed voelen van het lichaam voor bepaalde inzichten zorgt. Een makkelijke manier om uit je hoofd in je lijf te komen.

 

Tijdens alle massages maak ik gebruik van warme basalt stenen ook wel hotstones genoemd. Door hun warmte en door de beweging dring je dieper door in het spierweefsel hetgeen een weldadig warmte effect geeft.

 

Een massagebeleving met warme olie, hotstones, rustgevende klanken, thee, voetenbadje, veel rust en heerlijke geuren voor alle mooie vrouwen en voor vrouwen tijdens en na haar zwangerschap.

 

Waar: Hatertseweg 568 Nijmegen tel: 0624644223 Mail: info@dekinderzaak.nl

 

 

Ontspanningsmassage:

 

Hoe lekker zou dat zijn? Even helemaal niets! Alleen maar liggen en loslaten! Waar je je gedachtes los kan laten, je spieren weer kunt ontspannen en je met een glimlach naar huis gaat.

 

Ontspanningsmassage 75 min./  65 euro

 

Ontspanningsmassage incusief een heerlijke voetmassage! 90 min./70 euro

 

 


 

 

Zwangerschapsmassage:

 

De komende negen maanden staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby! Het is een spannende en vaak drukke tijd. Wees dus extra lief voor jezelf, na de 3e maand kun je voor jezelf zo’n heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage bij mij boeken. Het is een hele mooie manier op even stil te staan bij jezelf en het contact met je baby op deze manier te versterken. Eventuele klachten kunnen verminderen (obstipatie, rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie of beenkrampen). Ik maak gebruik van heerlijke 100% natuurlijke oliën afgestemd op je zwangerschap. Je kunt comfortabel liggen op de speciale massagetafel met uitsparingen voor je buik en borsten.

 

Zwangerschapsmassage 75 min./69 euro

 

Zwangerschapsmassage inclusief een heerlijke voetmassage 90 min./ 75 euro

 

 

Mamassage:

 

Voor alle moeders!

Na deze heerlijke massage ga je weer compleet fris, uitgerust,  vol energie en met een glimlach op je gezicht naar huis! Ruim 75 min. of 90 min. lang alleen maar aandachtige tijd voor jou alleen! Waar je even gedragen word door rust en wegdroomt in diepe ontspanning. Ben je net bevallen dan is het heerlijk om jezelf deze rust te gunnen en juist nu aandacht te geven aan je lijf die je zoveel gebracht heeft. De massage zal je helpen om je body, mind en soul meer te ontspannen en jij hoeft hier niets voor te doen. Deze massage is dus heerlijk voor alle moeders die het druk hebben!

 

Mamassage: 75 min./65 euro

 

Mamassage inclusief een heerlijke voetmassage: 90 min./70 euro

 

 

Weet je nu al dat je dit jezelf vaker gunt? Neem dan de 5 rittenkaart en krijg 5% korting.

 

Ook leuk om een familiekaart te kopen voor 225 euro (i.p.v. 237 euro) krijg je 3 heerlijke zwangerschapsmassages en 1 individuele babymassage voor na je bevalling.

 

Bring a friend korting! Als er iemand via jou bij mij komt dan ontvang jij 5 euro korting op je volgende massage. (met uitzondering van de baby-en kindermassage)

 

Een massagebon kun je uiteraard ook cadeau doen, het meest relaxte cadeau om te geven in een leuke verpakking!

 

 

@dekinderzaak.nl