Welkom bij de kinderzaak! Zoek je voor (jou en) je kind een leuke activiteit in Nijmegen of Lent? en wil je graag dat jouw kind ook niet kan wachten tot het weer dansles-dag is? Dan ben je bij De Kinderzaak op het juiste adres: De Kinderzaak biedt de volgende korte cursussen aan, waar prentenboeken, sprookjes en ..

De Kinderzaak

Voor beweging, ontspanning en spel.

Kindermassage:

 

 

Voor kinderen van alle leeftijden is er kindermassage.

Op een manier die bij jouw kind past. Bij de een is dit over de kleren heen en bij de ander juist met heerlijk geurendeolie op de huid.

 

Spelenderwijs of juist serieus ik stem af of wat past bij jouw kind. Voor de iets grotere kinderen maak ik ook gebruik van de hotstones.

Met de hotstones gaan kinderen nog sneller uit hun hoofd en in hun lijf zakken. Ik ben daar heel enthousiast over. Zelfs bij onrustige kinderen geeft het rust. Ik voel aan het lijf hoe het kind in zijn/haar vel zit. Of er blokkades zitten of hoe het zich voelt.

 

Ouders zijn gewoon aanwezig wat heel prettig is zodat zij zelf thuis meteen aan de slag kunnen. Zij zien hoe de kinderen reageren en wat de waarde van massage is.

Massage is zo goed voor kinderen om beter in hun vel te komen. Ze leren zich te ontspannen en hun lijf te voelen. Onze wereld is enorm gericht op het mentale, dat het voor ouders en kinderen steeds lastiger word om te ontspannen zonder afleiding.

 

Uit je hoofd in je lijf! Als ouder kun je je kind daarbij helpen door het af en toe te masseren.

Het zal je band met je kind versterken.

 

 

Kosten 45 euro voor ong. 45 min.

Waar: Praktijk aan huis Florence Nightingalestraat 95 in Nijmegen

 

 

Kindertherapie:

 

 

Zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel zit? Hebben jullie misschien al van alles gedaan maar weet je het even niet meer?

Kom dan eens langs voor de kindertherapie.

 

Ik maak gebruik van de Wobbel (balansboard) om te zien hoe de balans letterlijk is in het lijf. Daarnaast masseer ik ook (zie kindermassage) en doen we wat speelse yogaoefeningen en ontspanningsoefeningen. Ik zoek altijd naar creatieve oplossingen wat past bij jouw kind.

 

Kinderen komen altijd met plezier bij mij. Het voelt niet als therapie daarom noem ik het ook vaak individuele kinderyoga.

Heeft jouw kind:

spanningsklachten (hoofdpijn/buikpijn)

slecht of moeilijk slapen

(faal) angst

Concentratieproblemen

gespannen lijf

 

Bel mij dan even of stuur mij een mail/app dan overleggen we even naar de mogelijkheden.

Kosten 45 euro voor ong. 45 min.

Waar: Praktijk aan huis Florence Nightingalestraat 95 in Nijmegen

 

 

 

Kindermassage leren in een groepje:

 

 

Vind jij het leuk om de kindermassage te leren? Je kunt zelf met vriendinnen of buurvrouwen een groepje samen stellen.

Dit kan met of zonder de kinderen erbij. Deze kindermassage is geschikt voor alle leeftijden, maar in een groepje is het wel fijn als de leeftijden wat bij elkaar liggen.

 

Wat super leuk is om te doen is om alle kindjes in pyjama naar mijn praktijk of naar de woonkamer van iemand te laten komen en dat we daar dan de massage doen. Na afloop kunnen alle kindjes dan heerlijk ontspannen weer naar huis in pyjama, vergeten ze nooit meer!

Kosten 30 euro bij min. 3 ouder/kind. Incl. mini flesje droomolie en hand-out

 

In Nijmegen op locatie of in mijn praktijk

 

 

 

 

@dekinderzaak.nl